Lewandowski'den Bayern yönetimine: Saygı istiyorum!

Uzun yıllardır top koşturduğu Bayern Münih'ten ayrılmak istediğini söyleyen Polonyalı Robert Lewandowski, bir podcast programında hislerini anlattı. Lewandowski, "Bu kadar yıl emek verdikten sonra saygı istiyorum. İyi hatıralarla ayrılmak istiyorum." dedi.

SPOR 07.06.2022, 10:16 Hakan Öksüz
Lewandowski'den Bayern yönetimine: Saygı istiyorum!

2014 yılında bir başka Alman ekibi olan Borussia Dortmund'dan Bayern Münih'e transfer olan Polonyalı golcü Robert Lewandowski, takımıyla büyük başarılara imza attı. 

Alman devinde top koşturduğu 8 yıl içinde kupalara doyan 33 yaşındaki Lewandowski, Bayern formasıyla çıktığı 373 maçta 344 gol ve 72 asistlik performans sergiledi.

"Artık bu hikâyenin bir parçası olmadığımı hissediyorum"

Bayern Münih'teki hikâyesinin sona erdiğine dair bir his taşıdığını belirten Lewandowski, takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Kulübün bu konuda kendisine yardımcı olması gerektiğini kaydeden Polonyalı golcü, "Kendimi artık Bayern Münih hikâyesinin bir parçası olarak göremiyorum." dedi.

Kulüp CEO'su Oliver Kahn: "Hislerimiz karşılıklı"

Takımın efsanevi kalecisi olan Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn ise bu konunun tek taraflı olmadığını söyledi. Kulüp yönetiminin de benzer hisleri taşıdığını kaydeden Kahn, Polonyalı golcünün takımdan ayrılmasının, iki taraf için de daha iyi olacağını belirtti.

Bayern Münih'in golcü ismi Robert Lewandowski, katıldığı bir podcast programında hislerini anlattı. Takımdan ayrılmak istemesinin nedeninin para olmadığını söyleyen Polonyalı golcü, farklı duygular yaşamak için yeni bir maceraya yelken açmaya hazır olduğunu kaydetti.

"İyi hatıralarla ayrılmak istiyorum"

Ayrılma zamanının geldiğini hissettiğini söyleyen Lewandowski, "Uzun yıllar boyunca elimden geleni yaptım. Her an kendimi hazır tuttum ve en iyi halimi ortaya koydum. Bu kadar şeyden sonra duruma tek taraflı bakmamak gerekiyor. İki taraf için de daha iyi seçenek hangisi ise onu bulalım. Bu kadar yıl emek verdikten sonra saygı istiyorum. İyi hatıralarla ayrılmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)