LeBron James: "Artık çak yok!"

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, salgın sonrasıda kendisiyle özdeşleşen selamlaşma ritüellerini yapmayacağını açıkladı.

SPOR 27.03.2020, 15:02 27.03.2020, 15:09
LeBron James: "Artık çak yok!"

Koronavirüs salgını sonrası ligin başlayacağı zaman selamlaşma ritüelini nasıl yapacağıyla ilgili bilgi  veren James, “Bu saçma salgın sonrasında kimseyle çak yapmayacağım. Takım arkadaşlarımla da sosyal mesafeyi koruyacağımız yeni tokalaşma ritüellerimiz olacak. Bekleyin ve görün” şeklinde konuştu.

Direkt play-offa karşıyım

Covid-19 nedeniyle askıya alınan NBA'de oyuncular ligin akıbetini merak ederken, yıldız oyuncu LeBron James'te gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yıldız basketçi, direkt olarak playoffa geçme iddialarıyla ilgili olarak, "Direkt playofflardan başlama işini yapamazsınız. Çünkü henüz +60 maç oynayan ve son sıralardan playoff pozisyonu için savaşan takımlara haksızlık olur. Belki 1,5-2 hafta mini bir antrenman dönemi yapıldıktan sonra en azından 5-10 maç daha normal sezon oynanıp öyle playofflara geçilebilir." ifadelerini kullandı.

Vücudum afalladı

NBA'e verilen arada kondisyon durumuyla ilgili de konuşan LeBron, "Vücudum sanki bana, 'Neler oluyor dostum? Daha Mart ayındayız ve playofflara hazırlanman gerekiyor, neden birden her şeyi kapattın?' diyor." diyerek aranın kendisine yaramadığını ifade etti.


 

Yorumlar (0)