Lazio, Yusuf Yazıcı'ya talip oldu!

Lazio, Fransız ekibi Lille'de başarılı bir performans sergileyen Yusuf Yazıcı'ya gözünü dikti. 

SPOR 17.11.2020, 12:20
Lazio, Yusuf Yazıcı'ya talip oldu!

Fransız ekibi Lille'de top koşturan orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı, son dönemde hem Ligue 1'de hem de Avrupa mücadelelerinde başarılı bir performans gösterdi. 

23 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi gol krallığı rekabetinde liderliğe yükselmeyi başardı. Yusuf Yazıcı'nın futbol kariyerine İtalya'da devam edebileceği belirtildi.  

İtalyan medyasında yer alan bir haberde, Sırp futbolcu Milinkovic-Savic ile yolların ayrılması durumunda Lazio'nun Yusuf Yazıcı'yı transfer etmeyi hedeflediği kaydedildi.

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare tarafından orta saha oyuncusunun performansının çok beğenildiği iddia edilen haberde, Milinkovic-Savic'in yerine getirilebilecek en doğru futbolcunun Yusuf Yazıcı olduğuna dikkat çekildi. 

Haberde, Lazio'nun 23 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda zorlanabileceği belirtildi. Yusuf Yazıcı'yı Lazio'nun yanı sıra Real Madrid, Manchester United ve Juventus gibi büyük kulüplerin de radarına girdiği ifade edildi. 

Vedat Muriç Lazio'ya satılmıştı 

Fenerbahçe'de başarılı bir performansa imza atan Vedat Muriç, İtalyan ekibi Lazio'ya satılmıştı. Tecrübeli futbolcunun buradaki performansı ise taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı. 

Yorumlar (0)