La Liga'da fırtına estiriyordu: Falcao'dan kötü haber

Rayo Vallecano sağlık ekibi, Kolombiyalı yıldızın sağ uyluk kasında yırtık oluştuğunu bildirerek 3-4 hafta boyunca sahalardan uzak olacağını duyurdu.

SPOR 08.11.2021, 23:35
La Liga'da fırtına estiriyordu: Falcao'dan kötü haber

Galatasaray'da forma giydiği süreçte de devamlı olarak sakatlıklar sebebiyle gerçek performansının uzağında kalan ve ardından Rayo Vallecano'da forma giydiği 7 müsabakada 5 gol kaydederek gözleri yeniden üzerine çeken Kolombiyalı yıldız futbolcu Falcao'nun sakatlık kabusu yeni takımında da başladı.

La Liga'nın 13'üncü haftasında Real Madrid, evinde Rayo Vallecano'yu 2-1 yendiği karşılaşmada ikinci devre oyuna dahil olduktan 7 dakika sonra gol kaydeden ve hemen akabinde sakatlanarak oyundan alınan Falcao hakkında kulüp tarafından yazılı bir açıklama gerçekleştirildi.

3-4 hafta yok

Kulüpte görev yapan sağlık ekibi, yıldız futbolcunun sağ uyluk kasında yırtık tespit edildiğini bildirerek tahmini olarak 3-4 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Real Madrid'e karşı oynadıkları mücadelede Rayo Vallecano'da ilk 11'de başlamayan ve 69'uncu dakikada oyuna dahil olan Falcao, takımı 2-0 gerideyken 76'ıncı dakikada rakip fileleri havalandırarak farkı 1'e indirmeyi başarmıştı. Falcao, 80'inci dakikada sakatlık yaşayarak oyundan alınmıştı.

Sarı-kırmızılılardan ayrıldıktan sonra imza attığı İspanya ekibinde çıktığı 7 karşılaşmada 5 gol kaydeden Falcao, hafta içerisinde kas ağrıları problemi yaşamış ve bu sebeple Real Madrid müsabakasına yedek olarak başlamıştı.

Yorumlar (0)