Kylian Mbappe'den transfer itirafı

Ligue 1 (Fransa Birinci Futbol Ligi) takımlarından PSG'nin (Paris Saint-Germain) yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, takımdan ayrılmak istediğini geçtiğimiz temmuz ayında kulübe bildirdiğini ifade etti.

SPOR 04.10.2021, 18:36
Kylian Mbappe'den transfer itirafı

Yaz transfer sürecinde İspanya'nın Real Madrid takımının kadrosuna dahil etmek için girişimlerde bulunduğu Mbappe, bir televizyon kanalına yaptığı ve tamamı yarın yayımlanacak olan röportajda, o dönemde PSG ile sözleşmesini uzatmak istemediğini dile getirdi.

Transferinden PSG'nin bonservis almasını istediğini söyleyen 22 yaşındaki yıldız oyuncu, "PSG, bana çok katkıda bulundu. Burada geçirmiş olduğum 4 senede her daim mutlu oldum ve hala da öyleyim. Kulübüme, gitmemi istemiyorlarsa kalabileceğimi söyledim." dedi.

Mbappe, sözleşmesinin uzatılması için kulübünün yaptığı teklifleri kabul etmediği ve sportif direktör Leonardo de Araujo ile konuşmak istemediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını aktardı.

"Temmuz ayında söylemiştim"

Kulüpten ayrılmak isteği iddiaların tam tersine PSG'ye erken söylediğini dile getiren Mbappe, "Geçtiğimiz temmuz ayı sonu takımdan ayrılmak istediğimi kulübe bildirdim." dedi.

PSG Sportif Direktörü Leonardo de Araujo, geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleştirdiği açıklamada, Mbappe'nin transferi için Real Madrid'in 160 milyon avroluk (1,4 milyar lira) teklifini kabul etmediklerini bildirmişti.

Fransız oyuncunun PSG ile sözleşmesi önümüzdeki sene haziran ayında sona eriyor. 

Yorumlar (0)