Kupa töreni ne zaman yapılacak? Ahmet Ağaoğlu tarihi açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk kupasını teslim alacakları kupa töreninin 15 Mayıs’ta yapılmasını istediklerini belirterek, bu taleplerini Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettiklerini söyledi. 

SPOR 08.05.2022, 15:24
Kupa töreni ne zaman yapılacak? Ahmet Ağaoğlu tarihi açıkladı

38 senelik şampiyonluk hasretini sona erdiren Trabzonspor, kupasına kavuşmak için gün sayıyor. Kupanın ne zaman bordo-mavili ekibe verileceği tartışılırken, konuyla ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan önemli bir açıklama geldi. 

“Talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettik”

Kupa törenini 15 Mayıs Pazar günü yapmak istediklerini açıklayan Ağaoğlu, “Antalyaspor maçı sonrası yaşanan kutlamalar sebebiyle saha zeminimizde bazı tahribatlar meydana geldi. Sporcu sağlığı açısından elverişsiz bir durum oluşturabilir. Bu sebeple Altay maçımızı önümüzdeki hafta cumartesi günü Şanlıurfa’da oynamak için başvurumuzu gerçekleştirdik. Altay maçını GAP Stadyumu’nda oynamak istiyoruz. Maçın bir gün sonrasında da kupa töreninin Trabzon’da yapılmasını arzuluyoruz. Bu konuda da talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettik. Kendilerinden cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Trabzonspor’dan gelen bu talebe sıcak baktığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)