Kuntz 'oruç' iddialarını yanıtladı

Stefan Kuntz, "Birtakım dedikodular var. Ramazan sebebiyle bazı futbolcuların kadroya alınmadığına ilişkin. Bu dedikodular doğru mu?" sualine yanıt olarak ramazana saygı duyduğunu belirtti. Asla böyle bir şeyin olmadığını kaydeden Kuntz, bunların yalnızca dedikodudan ibaret olduğunu ve bütün kararı futbolcuların performansına bakarak verdiklerini ifade etti.

SPOR 27.03.2023, 19:35
Kuntz 'oruç' iddialarını yanıtladı

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, Türkiye-Hırvatistan müsabakasının oynanacağı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuştu.



"Favori değiliz"

Kuntz, "Arkamızda 40 bin taraftar olacak. Hırvatistan dünyanın en iyi takımlarından biri. Futbolcularının bireysel performansları bir hayli yüksek olan ve oyunu domine etmeyi çok seven bir takım. Ermenistan'a karşı olduğu gibi favori taraf biz değiliz." dedi. 



"Ramazana saygı duyuyorum"

Kuntz, "Birtakım dedikodular var. Ramazan sebebiyle bazı futbolcuların kadroya alınmadığına ilişkin. Bu dedikodular doğru mu?" sualine yanıt olarak ramazana saygı duyduğunu belirtti.

Asla böyle bir şeyin olmadığını kaydeden Kuntz, bunların yalnızca dedikodudan ibaret olduğunu ve bütün kararı futbolcuların performansına bakarak verdiklerini ifade etti.



"Doktorlara güvenmeniz lazım"

Deneyimli teknik adam, Abdülkerim Bardakcı'nın kadroya girmemesini, şu şekilde yorumladı:

"Biz kamp yapmak için pazar günü bir araya geldik. Bu dört günlük sürecin üç gününü hastanede geçirdi. Uzman hekim bize bir rapor verdi. Raporda Abdülkerim Bardakcı'nın dinlenmesi gerektiği ve iki haftalık tedavi süreci olacağı belirtildi. Böyle bir açık ve net rapor aldığınızda doktorlara güvenmeniz lazım. Bize bu yönde bir rapor veriliyorsa hiçbir biçimde futbolcularımızı riske atamayız. Dün oynamasına şaşırdım. Oynayabilecek düzeydeyse buraya gelmesi sağlansaydı bizim için çok daha müspet olabilirdi."

Yorumlar (0)