Krzysztof Piatek, Tottenham yolunda!

Harry Kane'in yaşadığı sakatlığın ardından Tottenham, İngiliz yıldızın eksikliğinde hücum hattını Milan'dan Krzysztof Piatek'le doldurmayı planlıyor.

SPOR 10.01.2020, 16:23 12.01.2020, 15:10
Krzysztof Piatek, Tottenham yolunda!

Premier Lig takımlarından Tottenham'da Harry Kane'in sakatlanmasından sonra tüm gözler forvet transferine çevrildi.

The Sun'da yer alan habere göre; golcü arayışlarına devam eden Kuzey Londra takımı, Milan'da forma giyen Krzysztof Piatek'in transferini bitirmeye çok yakın. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Premier Lig takımlarından Aston Villa, Newcastle ve Crystal Palace'ın da yakından takip ettiği Piatek, rekabetçi bir takımda oynamak istediği için Tottenham'ı seçti.

Ayrıca haberde, Tottenham'ın Polonyalı yıldız için İtalyan ekibine yaklaşık 33 milyon Euro ödeyeceği ifade edilirken, kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen 24 yaşındaki oyuncunun 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

2018-2019 sezonunun ilk yarısında Genoa formasıyla yükselişe geçen ve 21 karşılaşmada 20 gol atan Piatek, devre arasında 35 milyon Euro'ya Milan'a transfer olmuş ve ikinci yarıda 11 kez fileleri havalandırmıştı. Son olarak eski yıldızı Zlatan Ibrahimovic'i yeniden renklerine bağlayan Milan'da bu sezon 18 maça çıkan Polonyalı oyuncu, 4 gol kaydetti.

Yorumlar (0)