Koronayı atlatan Rüştü'den açıklama: Bu işin şakası yok!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanarak iyileşen eski milli kaleci Rüştü Reçber, "Bu zorlu süreci atlatan biri olarak şunu söylüyorum ki, bu işin şakası yok. Herkesin, her yaş kesiminin ciddiye alması gerektiğini söylüyorum. Bizlerin iyiliği için devletimizin koymuş olduğu kurallara uyalım." açıklamasında bulundu. 

SPOR 12.04.2020, 15:25
Koronayı atlatan Rüştü'den açıklama: Bu işin şakası yok!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanarak tedavi altına alınan ve iyileşen eski milli kaleci Rüştü Reçber mesaj yayımladı.

Rüştü Reçber, "Birçoğunuzun bildiği gibi yakın zamanda Covid-19 virüsüne yakalandım. Benim için zorlu ve uzun bir süreçti. Fakat doktorlarımızın yoğun çabası ve uyguladıkları tedaviyle virüsü yenmeyi başarabildik. Bu zorlu süreci atlatan biri olarak şunu söylüyorum ki, bu işin şakası yok. Herkesin, her yaş kesiminin ciddiye alması gerektiğini söylüyorum. Bizlerin iyiliği için devletimizin koymuş olduğu kurallara uyalım." ifadelerini kullandı. 

Koronavirüse karşı evde kalınmasının önemine dikkat çeken Rüştü Reçber, "Temastan uzak duralım, mesafemizi iyi ayarlayalım. Olmazsa olmazımız evde kalalım. Türkiye ve insanlık olarak bu savaşı kazanabilecek inancımız da var gücümüz de var. Yeter ki sabredelim." dedi. 
 

Yorumlar (0)