Konyaspor'dan Oğuzhan Özyakup hamlesi!

Transfer çalışmalarına başlayan Konyaspor, Aykut Kocaman’ın takımda görmeyi çok istediği Oğuzhan Özyakup için düğmeye basıyor. Beşiktaş’ta iyice gözden düşen futbolcu için kiralık teklifi sunulacak.

SPOR 06.01.2020, 09:46 12.01.2020, 16:04
Konyaspor'dan Oğuzhan Özyakup hamlesi!

Sezonun ikinci devresine çok daha güçlü bir kadroyla başlamayı hedefleyen Konyaspor’da gündem bir hayli meşgul... Yeşil-beyazlı ekip, özellikle hücum hattına ve forvet arkasına takviyeler yapmayı istiyor.

Golcü sorununu Yunanistan’dan Rogerio Thuram’ı alarak çözen Konyaspor, 10 numara için sürpriz bir oyuncuyu listesinde ekledi.

Aykut Kocaman’ın takımında görmeyi çok istediği Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’ın kapısını çalma planları yapan yönetimin kiralık olarak teklif ileteceği belirtildi. Siyah-beyazlı ekipte sezonun ilk yarısında yeteri kadar forma şansı bulamayan ve iyice gözden düşen Oğuzhan’ın da bu öneriye olumlu yaklaştığı iddia ediliyor.

Konyaspor’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan Hurtado’ya talip var. MLS takımlarından DC United, Paolo Hurtado’yu renklerine bağlamak istiyor. Konyaspor iyi bir teklif gelmesi durumunda Hurtado’nun transferine olumlu yaklaşıyor.

Yorumlar (0)