Konyaspor'da Covid-19 ayrılığı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, devre arasında kadrosuna kattığı Robert Mak'ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

SPOR 30.03.2020, 10:47
Konyaspor'da Covid-19 ayrılığı!

Ara transfer döneminde Rus ekibi Zenit'ten kadroya katılan Robert Mak, yenitip koronavirüs salgını nedeniyle ailesinin yanına gitmek istediğini belirtip, Konyaspor'la olan sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesini istedi.

Yeşil-beyazlı kulüpte yaptığı açıklamada futbolcunun isteğinin kabul edildiğini belirterek, "Bireysel çalışmalarına Konya’da devam eden oyuncumuz Robert Mak, coronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ailesi için endişelendiğini ve bu dönemde yanlarında olmak istediğini yönetim kurulumuza bildirdi. Robert Mak, Süper Lig’in yeniden başlama tarihiyle ilgili belirsizliğin bu kararı almasında önemli rol oynadığını belirterek, talebin ‘insani açıdan’ değerlendirilmesini ve sözleşmenin feshi konusunda yönetim kurulumuzun kendisine yardımcı olmasını istedi. Yönetim kurulumuz ise, dünyanın zor bir süreçten geçtiğini, bu dönemde aklı sürekli ailesinde olan futbolcuları belli bir hedefe motive etmenin daha da zorlaştığını değerlendirerek, oyuncumuz Robert Mak’ın sözleşmesini feshetme talebini kabul etti. Robert Mak’a kulübümüze verdiği katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarı, sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)