Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri netleşti!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final maçlarının rövanş mücadeleleri oynandı. Yarı final eşleşmeleri de belli oldu.

SPOR 15.04.2022, 00:42 15.04.2022, 12:56 Hakan Öksüz
Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri netleşti!

UEFA'nın 3 numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin ilk sezonunda çeyrek final rövanş mücadeleleri yapıldı. Avrupa'dan güçlü ekipler, turnuvanın ilk şampiyonu olma yolunda bir üst tura çıkmak için kozlarını paylaştı.

Jose Mourinho'nun Roma'sı yarı finalde!

İlk turlarda Süper Lig lideri Trabzonspor'u turnuvadan eleyen İtalyan ekibi Roma, ilk maçta deplasmanda 2-1 yenildiğ Bodo/Glimt'i sahasında ağırladı. Tammy Abraham (5) ve Zaniolo'nun (23,29,49) golleriyle rakibini 4-0 yenen Roma, adını yarı finale yazdırdı.

Slavia Prag elendi

Fenerbahçe'yi eleyen Slavia Prag ise ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Feyenord ile kendi evinde kozlarını paylaştı. Rakibine 3-1 yenilen Slavia Prag turnuvaya veda etti. Böylece Hollanda takımı Feyenord, son 4 takım arasına girdi.

Cengiz Ünder sonradan girdi

Gecenin diğer maçında Fransız ekibi Marsilya, deplasmanda PAOK'u 1-0 yendi ve yarı finale yükseldi. Marsilya'da milli oyuncu Cengiz Ünder, karşılaşmanın 72'nci dakikasında sahaya çıktı.

Çağlar sevindi

Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, ilk maçta kendi sahasında 0-0 berabere kaldığı PSV ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Leicester City, tur atlayan taraf oldu.

Yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Turnuvanın yarı finalinde Leicester City-Roma ile Feyenoord-Olimpik Marsilya finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Yarı final eşleşmelerinin ilk maçları 28 Nisan'da, rövanş maçları ise 5 Mayıs'ta yapılacak.

Yorumlar (0)