"Klopp menüyü beğenmedi, et seviyordu balık geldi"

Premier Ligi'nde zirvenin sahibi Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp, Manchester United'ın savunma ağırlıklı futbolu hakkında yorumlarda bulundu.

SPOR 21.10.2019, 14:50 21.10.2019, 14:55
"Klopp menüyü beğenmedi, et seviyordu balık geldi"

Liverpool'un 17 maçlık yenilmezlik serisi Manchester United deplasmanınelde edilen 1-1'lik skorla sona ererken, Klopp, üç yıldır galip gelemediği Old Trafford'da rakiplerinin yalnızca savunma odaklı oynamasından şikayetçi oldu.

Karşılaşmanın ardından kızgınlığını açıkça belirten Klopp, "Biz ne zaman buraya gelsek, bu yıl, geçen yıl, bir önceki yıl, onlar sadece savunma yaptı. Mazeret yok, buradan daha iyisini yaparak dönmeyi bekliyorduk ancak böyle takımlara karşı oynayamazsınız. Bu bir eleştiri değil, gerçek." şeklinde açıklamada bulundu.

İlgili resim

Eski kulübünün Liverpoola'a karşı eksiklerle mücadele verdiğinin altını çizen Mourinho, "Geride 5 futbolcuyla oynadılar, katı savunma yaptılar ve geçişe izin vermediler. Klopp menüyü beğenmedi, et seviyordu balık geldi." dedi.

Kloop'un büyük bir hüsrana uğradığını belirten Mourinho, "Liverpool, olağanüstü bir durumda ancak Old Trafford gibi özel bir yerde kazanamadı. Klopp, bunu hiç yapamadı" ifadelerine yer verdi.

Manchester United, sezona 8'de 8 yaparak başlayan Liverpool karşısında 36. dakikada Marcus Rashford'un attığı golle 1-0 öne geçerken, 85. dakikada Adam Lallana ile beraberliği bulan Liverpool, karşılaşmanın eşitlikle sonuçlanmasıyla bu sezon ilk puan kaybını yaşamış oldu.
 

Yorumlar (0)