Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe defans hattının bel kemiği olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'nin takımdan ayrılabileceği söyleniyor. Sarı lacivertli yönetimin, bu ihtimale karşı planını yaptığı öğrenildi.

SPOR 09.06.2022, 17:36 09.06.2022, 17:45 Hakan Öksüz
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de kalacak mı?

Bu sezon Süper Lig'i ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazanan Fenerbahçe'deki en etkili isimlerden biri stoper Kim Min-Jae oldu. 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcu, takım savunmasının bel kemiği oldu.

Taraftarlar, Kim Min Jae'nin ayrılması halinde yeni sezonda defans hattı için nasıl bir planlamanın yapıldığını merak ediyor. Sarı lacivertli yönetimle 1 yıllığına anlaşan Teknik Direktör Jorge Jesus'un kararı belirleyici olacak.

Jorge Jesus, Kim Min-Jae'den etkilendi

Edinilen bilgilere göre Jorge Jesus, Güney Koreli stoperin performansından bir hayli etkilendi. Portekizli çalıştırıcının, yeni sezonda Ki Min-Jae'yi kadroda görmek istediği kaydedildi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 1 gol atan başarılı savunmacının, sarı lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi olduğu biliniyor.

Kim Min-Jae'yi takımda tutmak istediklerini belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, buna rağmen astronomik bir teklif almaları durumunda konuyu yeniden değerlendirebileceklerini söylemişti. Başkan Koç, kararın Jorge Jesus tarafından verileceğini belirtmişti.

Kim, Napoli'ye gidebilir!

Orta alanda geri pas yapan oyuncuları takımda görmek istemeyen Jorge Jesus, rakibi kendi yarı sahasında boğan agresif pres taktiğini uyguluyor. Takım savunmasını önemseyen Jesus'un, Kim Min-Jae ile ilgili olumlu ifadeler kullandığı söyleniyor.

İddialara göre yeni sezonda şampiyon olmak isteyen İtalyan ekibi Napoli, savunmasını güçlendirmek için Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak istiyor. 

Lemos ve Caulker, takıma çağrılacak!

Fenerbahçe yönetimi, Güney Koreli futbolcunun ayrılması halinde defans hattı için alternatif isimler belirledi. Bu nedenle önceki sezonun başında kiralık olarak takımdan yollanan Steven Caulker ile Mauricio Lemos isimlerinin listeye alındığı öne sürüldü. 

İki futbolcunun da sezon öncesi kampına çağrılacağı, buradaki performanslarına bakılarak haklarında karar verileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)