Kim'in ne zaman İtalya'ya gideceği belli oldu!

İtalyan ekibi Napoli, Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'nin 20 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. 25 yaşındaki oyuncunun İtalya'ya gidiş tarihi öğrenildi.

SPOR 25.07.2022, 13:08 Hakan Öksüz
Kim'in ne zaman İtalya'ya gideceği belli oldu!

Şampiyonlar Ligi 2'nci öne eleme turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile golsüz berabere kala Fenerbahçe, 27 Temmuz Çarşamba günü rövanş karşılaşmasına çıkacak. Turu geçerek gruplara kalma yolunda adım atmak isteyen sarı lacivertliler, yeni sezonda Süper Lig'de de şampiyonluk kovalayacak. 

Taraftarların gönlünde taht kurmuştu

Yeni sezon hedefleri doğrultusunda kadrosuna önemli isimleri dâhil eden Fenerbahçe'nin, stoper Kim Min-Jae'nin transferi için Napoli ile anlaşması şaşkınlık yarattı. Geçen sezon gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Güney Koreli savunmacı, kariyerini bir üst noktaya taşımak için Seria A'da top koşturacak.

20 milyon euro ödemeyi kabul ettiler

Vitor Pereira döneminde 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Kim Min-Jae'nin, 20 milyon euroya Napoli'ye gönderileceği belirtildi. Geçen sezon şampiyonluğu Milan'a kaptıran ve son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla ligi üçüncü sırada bitiren Napoli, Güney Koreli oyuncunun serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti.

Kim'in yerine Kalidou Koulibaly gelebilir

Kariyerine İtalya'da devam edecek olan Kim Min-Jae'nin yarın ya da çarşamba günü İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin, 25 yaşındaki stoperin boşluğunu doldurmak için Napoli'de forma giyen Kalidou Koulibaly'yi transfer edebileceği öğrenildi.

Jorge Jesus: Ben de şaşırdım

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Kim Min-Jae'nin transferinin kendisi için de sürpriz olduğunu belirtti. Napoli'nin serbest kalma bedelini ödediğini belirten Jesus, "Kulübümüzün transferi engellemek için yapabileceği bir şey yoktu." dedi.

Yorumlar (0)