"Kesinlikle harcadığım paralara değer… Çünkü onu çok seviyorum”

İngiltere'de Mourinho hayranı 62 yaşındaki Viv Bodycote, tam 38 yerine Portekizli teknik adamın dövmesini yaptırdı.

SPOR 07.12.2019, 16:40 12.01.2020, 20:56
"Kesinlikle harcadığım paralara değer… Çünkü onu çok seviyorum”

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham’da Mauricio Pochettino’dan boşalan teknik direktörlük görevine gelen Jose Mourinho hayranı bir kadın, vücudunun 38 bölgesine Portekizli teknik adamın dövmelerini yaptırdı. Mourinho’yu çok sevdiğini dile getiren Viv Bodycote, bu dövmelerin 16 tanesini son iki sene içinde yaptırdığını ifade etti.

Mourinho’ya takıntılı olan 62 yaşındaki Viv Bodycote, son üç yılda yaptırdığı dövmeler için yaklaşık 2 bin 400 Euro ödeme yaptı. Vücudunun büyük kısmını kaplayan Mourinho dövmelerinin yeterli olmadığını vurgulayan Viv Bodycote, gelecek yıllarda Portekizli çalıştırıcının dövmesinden daha fazla yaptıracağını söyledi. İngiliz gazetesi The Sun’a açıklama yapan Viv Bodycote “Yıllardır Mourinho dövmeleri içim binlerce Euro harcadım. Ancak şimdiden bir sonraki dövmeyi nasıl yaptıracağımı düşünüyorum. Kesinlikle harcadığım paralara değer… Çünkü onu çok seviyorum” dedi.

Jose Mourinho’yu sevme sebebini de dile getiren Viv Bodycote “O çok yakışıklı, zeki ve işinde çok başarılı… Bu nedenle onu çok seviyorum” şeklinde konuştu.

İlk Mourinho dövmesini 2017 yılında, Jose Mourinho Manchester United’ın başına geçtiği zaman yaptıran Viv Bodycote, o zamandan bu yana vücuduna 38 dövme yaptırdı.
 

Yorumlar (0)