Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'dan açıklama

Dün akşam oynanan Giresunspor müsabakasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao, gerçekleştirdiği açıklamayla genç oyuncudan ve sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.

SPOR 17.08.2021, 19:57 18.08.2021, 17:38
Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'dan açıklama

Galatasaray'ın Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada Brezilyalı savunmacı Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'dan, olaya ilişkin ilk açıklama geldi.

Bir video ile duygularını dile getiren Brezilyalı futbolcu, verilecek her karara saygılı olduğunu ve yaptığı hareketler sebebi ile özür dilediğini kaydetti.

"Kerem ve ailesinden özür dilerim"

Marcao, şöyle konuştu:

"Öncelikle Kerem'in ailesinden özür diliyorum. Kardeşim Kerem'den de özür diliyorum. Başta Fatih Terim olmak üzere tüm hocalarımdan, başkanımızdan, yönetimimizden ve taraftarımızdan özür diliyorum.

"Beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum"

Dün akşamki maçta meydana gelen talihsiz olay ile ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek taraftarlar olduğunu çok biliyorum. Çünkü Galatasaray'ı yakından tanıyorum. 

"Düş kırıklığına uğratmak canımı acıtıyor"

Bu, çok zoruma gidiyor çünkü ben Galatasaray'a gelene dek tahmin ettiğinizden çok daha zor durumda olan bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek verilmeseydi kaybolup gidebilirdim. Kaybolup gitmeme izin vermeyenleri düş kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.

"Bu çok zoruma gidiyor"

Asıl acısını çektiğim şey kırmızı kart, maddi ve idari cezalardan çok bugüne dek büyük bir aşkla hizmet ettiğim bu camiada yönetilmesi zor bir duyguyu yaşamak ve herkese yaşatmak. Bu çok zoruma gidiyor.

"Öfkeme yenildim"

Futbolun mahremiyeti çerçevesinde birçok şey yaşanır, çoğunu kendi aramızda çözeriz. Ne yazık ki dün akşam böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme mağlup oldum."

"Ailemin bir suçu yok"

Sizden tek bir ricam var. Bu hususun bedelini ben ödemeliyim, eşim ve evlatlarım değil. Lütfen onları daha fazla acıtmayın. Çünkü onların hiçbir suçu yok."

Yorumlar (0)