Kemal Ademi: Domuz eti yememeyi öğrendim!

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Kemal Ademi, babasından hem insanlığı hem de domuz eti yememeyi öğrendiğini ifade etti. 

SPOR 08.10.2020, 11:14
Kemal Ademi: Domuz eti yememeyi öğrendim!

Fenerbahçe, Basel forması giyen Kemal Ademi'yi kadrosuna kattı.

Kosova asıllı İsviçreli futbolcu, hem özel hayatına hem de futbol kariyerine ilişkin samimi açıklamalar yaptı.

"Zlatan Ibrahimovic'i rol model olarak görüyorum"

Sarı-lacivertlilerin yeni golcüsü, Zlatan Ibrahimovic'i rol model olarak gördüğünü belirterek, oynadığı her kulüpte kendisinin Zlatan olarak anıldığını belirtti. 

24 yaşındaki futbolcu, Zlatan Ibrahimovic'in lider özelliğini ve sahada sergilediği tavrı kendisine örnek aldığını kaydetti.

Uzun boylu olması nedeniyle evdeki ampulleri değiştirme görevinin kendisine ait olduğunu aktaran Kemal Ademi, insanların uzanmakta güçlük çektiği raflara uzandığını ifade etti.

"Domuz eti tüketmiyorum"

Genç futbolcu, 1.95 metre boya sahip olduğu için herkesin "başını bir yerlere çarpıp çarpmadığını" sorduğunu söyledi. 

Kendisini Müslüman olarak nitelendirdiğini aktaran Kemal Ademi, başkalarına saygı göstermeyi, insanlığı ve domuz eti tüketmemeyi babasından öğrendiğini belirtti.

"Maçlardan önce uzun bir dua okuyorum"

Sarı-lacivertlilerin yeni golcüsü, her mücadeleden önce dua okuduğunu anlattı. Yalnızca bir dua bildiğini ancak bu duanın çok uzun olduğunu kaydeden Kemal Ademi, duayı yalnızca kendisi için değil, mücadeleye çıkacak bütün futbolcular için ettiğini söyledi.

"Babam beni sürekli ziyaret ederdi"

Kosova asıllı İsviçreli futbolcu, her maçtan önce mutlaka babası ile telefonda görüştüğünü, annesi ve kardeşi ile mesajlaştığını ifade etti.

Babasının kendisine ciddi derecede düşkün olduğuna dikkat çeken Kemal Ademi, Almanya'dayken babasının her ay 4 kez kendisini ziyaret ettiğini kaydetti. 

Yorumlar (0)