Kayserispor locasına çirkin saldırı!

Kayserispor Kulübü tarafından Sivasspor karşılaşması esnasında Berna Gözbaşı'nın kızı ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırının düzenlendiği duyuruldu.

SPOR 19.10.2020, 20:40 19.10.2020, 20:47
Kayserispor locasına çirkin saldırı!

Süper Lig’de 5. haftada Sivasspor ve Kayserispor karşılaştı.

Kayserispor Kulübü, konuk ekibin 3-1’lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşması sonrası birtakım holiganın Başkan Berna Gözbaşı’nın locasına saldırıda bulunduğunu ifade etti.

Kulüp tarafından olaya ilişkin şu açıklama yapıldı:

Başkan’ın kardeşinin burnu kırıldı

Yaşanan olayda Başkan Berna Gözbaşı’nın kardeşinin burnu kırıldı, 16 yaşında olan kızının ise nefesi kesildiği için bayıldığı kaydedildi. Gözbaşı hak mahrumiyetinden dolayı maça gidememişti.

Stada silahla girdiler

Locadaki Gözbaşı ailesine fiziksel ve sözlü olarak şiddet uygulayan şahıslar, güvenlik ekiplerince durduruldu. Fakat bu esnada Gözbaşı’nın kardeşinin burnu kırılmış ve kızı bayılmıştı. Saldırıyı yapan grubunu silahlı olduğu ifade edildi. Grubun stada silah sokmasıyla Kayserispor yönetiminin güvenlik ekibini de değiştireceği kaydedildi.

Adli kontrolle serbest bırakıldılar

Saldırganlar polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadelerinin alınmasının ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Hastaneden doktorun raporunun beklendiği öğrenilirken, Gözbaşı ailesinin ise şahıslara ilişkin suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)