Kayserispor'da başkan: Berna Gözbaşı

İstikbal Mobilya Kayserispor'da yapılan seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da Berna Gözbaşı başkan oldu.

SPOR 07.12.2019, 15:21
Kayserispor'da başkan: Berna Gözbaşı

Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleşen olağanüstü kongrede, mevcut yönetim mali ve idari yönden ibra edildi.

Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Gözbaşı ve yönetim kurulu, oy birliğiyle başkan seçildi.

Gözbaşı, konuşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor'un ligin son sırasında yer aldığını ve bir an önce çalışmalara başlayarak, takımı bulunduğu durumdan çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

"Küme düşerse de bu benim sorumluluğumda değil."

Mücadeleci biri olduğunu ve görevi inanarak üstlendiğini ifade eden Gözbaşı, "Takımımız ligin sonunda olmasaydı, başkanlığı bana bırakmazlardı. Bunu açıkça söyledim, söylemeye devam edeceğim. Küme düşerse de bu benim sorumluluğumda değil. Ben elimden geleni yapacağım. Çok mücadeleci olduğum zaten bilinir. İki hafta içerisinde gecemi gündüzüme kattım. 4 oyuncuyla yollarımızı ayırarak 1 milyon dolar zarardan kar ettik." dedi.

Türkiye'deki birçok kulübün mali sorunlar yaşadığına vurgulayan Gözbaşı, şu açıklamalarda bulundu:

"Kulüplerin sorunlarını çözmek için öncelikle cari açıkları kapatmak gerekiyor. Futbolculara dövizle borçlandığımız sürece bu açık kapanmaz. Onursal başkanımız Mehmet Özhaseki'nin bağımsız denetçilerce denetim yapılması teklifi, beni çok mutlu etti. Çünkü ben hiçbir kavganın, çekişmenin ortasında kalmak istemiyorum. Ben sadece kulübün başarısı için mücadele etmek istiyorum."
 

Yorumlar (0)