Kayserispor Başkanı'ndan sert açıklamalar!

4 kırmızı kartın çıktığı ve büyük heyecana sahne olan maçta Galatasaray, Kayserispor'u 3-2 yendi. Maçın ardından Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

SPOR 30.08.2019, 23:01
Kayserispor Başkanı'ndan sert açıklamalar!

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve saat 20.30'da başlayan maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetti. Karşılaşmayı Kayserispor 8, Galatasaray 10 kişi ile tamamladı.

90+9'da Adem Büyük'ün attığı gol Galatasaray maçı 3-2 kazandı. Maç sonrası Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sert açıklamalar yaptı.

"EMRE MOR NİYE ATILDI ANLAMADIM"

"Rakibimiz, buraya 2 maçta 1 puanla gelmişti." diyen Bedir, "Burada galip gelmeliydi. Bir şekilde kazanmalıydı. İki oyuncumuz, Galatasaray'a neden gol attınız diye cezalandırıldı. Emre Mor niye atıldı anlamadım." ifadelerini kullandı.

"BU LİG BÖYLE BİTMEZ"

Başkan Bedir, "MHK Başkanı, bize yeni bir başlangıç olacak dedi. Böyle yeni başlayacaksa bu lig bitmez. Anladığım kadarıyla çok değişik şeyler oluyor. Eğer bu sefer de Galatasaray yenilseydi, belki başka dengeler bozulacaktı. Bizim yenilmemiz gerekiyordu." diyerek sitem etti ve ekledi:

"Herkesin vicdanına bırakıyorum. Bu iş burada bitmeyecek."

Yorumlar (0)