Kayseri'den Galatasaray'a Deniz Türüç mesajı!

Deniz Türüç için henüz resmi bir teklif gelmediğini söyleyen Kayserispor Başkanı Erol Bedir, milli futbolcuya Avrupa'dan da ilgi olduğunu ifade etti.

SPOR 23.06.2019, 10:05 23.06.2019, 17:25
Kayseri'den Galatasaray'a Deniz Türüç mesajı!

Transfer döneminin gözde isimlerinden biri olan Deniz Türüç hakkında A Spor'a açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Galatasaray ile anlaştıkları yönündeki iddialara cvevap verdi.

Erol Bedir: Teklif yok

Kayserispor ile Galatasaray'ın Deniz Türüç konusunda anlaştıkları yönündeki iddiaların sorulduğu Erol Bedir, "Deniz Türüç ile ilgilenen kulüplerin olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Konuşuyoruz, sohbet ediyoruz bunları. Avrupa'dan Deniz Türüç'e karşı bir ilgi var. Ama şimdiye kadar kimse ne kadar istiyorsunuz diye bir teklifle de gelmedi." şeklinde konuştu.

"Üç kulübün üçü de gerçekçi değil"

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Deniz Türüç'ü almayı düşünen İstanbul kulüplerinden biri satmadan alamıyor, biri küçülmeye gitmiş durumda, diğeri de 30 Haziran'ı bekliyor. Bu kulüplerin Deniz Türüç'e talip olmasını işin doğrusu çok da gerçekçi bulmuyoruz."

"Önce bir alınıcının bulunması gerekir"

Deniz Türüç'ün bonservis ücreti hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:
"Deniz Türüç için bir bonservis belirlememiz için her şeyden önce bir alıcının olması gerekir. Henüz öyle bir durum yok. O yüzden şu an rakam söylemek magazinsel olur."

Yorumlar (0)