"Kaybetmeyi göze alamıyor! Titriyor, korkuyor’"

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, kendisini nakavt eden Khabib Nurmagomedov'un rövanş maçına korktuğu için çıkmak istemediğini dile getirdi.

SPOR 06.01.2020, 13:26 12.01.2020, 16:01
"Kaybetmeyi göze alamıyor! Titriyor, korkuyor’"

Dünyaca ünlü İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov’un kendisinden korktuğu için rövanş karşılaşmasına çıkmak istemediğini belirtti. McGregor, Youtube’da katıldığı bir programda Khabib Nurmagomedov hakkında şu sözleri sarf etti:

“Resmen titriyor. Rövanş istemiyor. Bunu görmezden geliyor. Herkes istiyor ama o istemiyor. Kaybetmeyi göze alamıyor. Korkuyor hepsi bu. UFC, Dana White (UFC Başkanı), Hepimiz rövanşı istiyoruz. Ne yaparsa yapsın saklanamaz.”

8 Ekim 2018 tarihinde UFC hafif sıklet karşılaşmasında Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor’u 4. raunt sonunda yenmişti. Bilindiği gibi McGregor ile Khabib Nurmagomedov’un UFC mücadelesinden önce, esnası ve sonrasında nefesler tutulmuştu. Karşılaşma başlamadan önce McGregor’un tüm tahriklerine rağmen sahada konuşacağını ifade eden Khabib, rakibini nakavtla yenmiş ve maç sonunda da kafesten çıkıp İrlandalı dövüşçünün ekibine saldırmıştı.

Cezası biten ve ringlere dönme planları yapan 31 yaşındaki Conor McGregor 18 Ocak 2020'de Donald Cerrone ile Las Vegas T-Mobile Arena’da yapacağı dövüşle ringde yer alacak. Maç, üzerine yapılan bahisler ve tarafların kazanacağı ücretlerle uzun süredir gündemde yer alıyor.
 

Yorumlar (0)