Karius, Şenol Güneş dönemini eleştirdi

Bu sezon gösterdiği performansla geçen sezonu geride bırakan Loris Karius, geçtiğimiz sezon hakkında eleştirilerde bulundu.

SPOR 14.11.2019, 15:48 12.01.2020, 18:07
Karius, Şenol Güneş dönemini eleştirdi

Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Loris Karius, bu sezon takım olarak savunmada daha etkili bir performans sergilediklerini belirtti.

Volkswagen Arena’da yapılan Brand & Sport Summit 2019’da yaptığı konuşmadan sonra basın mensuplarının sorularına yanıt veren Alman kaleci, geçtiğimiz sezona göre performansının olumlu yönde düzelmesinin savunma planını oturtmaları sayesinde olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon savunma anlamında fazla organizasyonlarının olmadığını ifade eden Karius, “Geçen sezon planlamalarımız çok düzgün değildi. O durumda hangi kaleciyi koysanız zaten benzer sonuçlar elde ederdi. İkinci yarıda iyi performans sergilediğimi düşünüyorum hatta kurtardığım gollerle takımıma puan kazandırdım. Bu sene planlı defansla daha iyi performans sergiledim” dedi.

Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği hakkında gelen sorulara, “Şu anda kasım ayındayız, ben oyunuma odaklanıyorum. Sezon mayıs ayına kadar sürüyor. Sezon sonuna kadar oyunuma odaklanacağım. Zamanı geldiğinde masaya oturup en iyi planı yapacağız” şekkinde yanıt verdi.

Teknik direktörleri Abdullah Avcı’nın sezon başında takımın başına geldiğinin altınız çizen Karius, “Hocamız geçen sezon Başakşehir’e iyi futbol oynattı. Takımımızın başında adaptasyon sürecini atlattı. Takım birbirine ısındı ve bu da performansımıza yansıdı” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)