Karabükspor'dan rakibine büyük jest!

TFF 2. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor, sahasında karşı karşıya geldiği Bandırmaspor'un karşılaşma başlamadan takım otobüsünün yolda kalmasının sonrasında rakibine kendi takım otobüsünü gönderdi.

SPOR 26.10.2019, 15:45
Karabükspor'dan rakibine büyük jest!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 10. hafta karşılaşmalarında bugün Kardemir Karabükspor'la mücadele eden Bandırmaspor'un kafilesini taşıyan otobüs, yolda bozuldu. Olayı duyan Kardemir Karabükspor yönetimi, kendi takım otobüsünü göndererek, Bandırmaspor'un Karabük'e gelmesine yardımcı oldu.

Kardemir Karabükspor'un yapmış olduğu bu yardımın ardından Bandırmaspor Kulübü, sosyal medya üzerinden rakibine teşekkür etti.

"Gerçek Dost Yarı Yolda Bırakmaz!" başlığı yer alan mesajda, "Maç için yolculuğumuz esnasında, aracımızın arızalanmasının ardından, kendi takım otobüsünü yollayan Kardemir Karabükspor'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi niyet ve samimiyetini tekrar gösteren Karabükspor camiasının bu yardımını unutmayacağız. Dostça bir karşılaşma olması dileği ile" ifadelerine yer verildi.

Kardemir Karabükspor da Bandırmaspor'un mesajını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "Kardemir Karabükspor camiası olarak rekabeti daima 'dostça' yapmaya önem veriyor ve bu hususta gayret gösteriyoruz. Samimi ve dostça yaklaşımlarından dolayı Bandırmaspor camiasına teşekkür ederiz." dedi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mehmet Yüksel, yapmış olduğu açıklamada, sporda dostluğun önemli olduğunun altını çizdi.

Karşılaşmaların  geçici, dostlukların kalıcı olduğunu söyleyen Yüksel, Bandırmaspor'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Karşılaşmayı Bandırmaspor 3-0 kazandı. 

Yorumlar (0)