Kara Kartal irtifasını Kayserispor karşısında yükseltti

Türkiye Süper Ligi’nin 13. Haftasında Beşiktaş, Kayserispor’u konuk etti. Siyah-beyazlılar adeta sezonun patlama maçını gerçekleştirdiği bir performans izleyerek taraftarlarını mest etti.

SPOR 02.12.2019, 22:42
Kara Kartal irtifasını Kayserispor karşısında yükseltti

Süper Lig’de zorlu sezon başlangıcında zorlu günler geçiren Kara Kartal, Kayserispor karşısında gösterdiği performansıyla pençesini yeniden gösterdi.

İlk yarıda ağları 3 defa havalandıran siyah beyazlılar, bir o kadar da gol pozisyonunda neticeye ulaşamadı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı şeref tribününden seyretti


Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı

Süper Lig tarihinin ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı, Kara Kartal’ın yeniden irtifa kazandığı Kayserispor maçını şeref tribününden seyretti. Ayrıca, Beşiktaş yönetimi Kayserili yöneticileri tribünde konuk etti.

Kayserispor'un kalecisi Lung kartalın pençesiyle tek başına boğuştu

Beşiktaş; Nkoudou, Atiba ve Burak Yılmaz’ın golleriyle bitirdiği ilk yarıyı, Kayserispor’un kalecisi Lung’un sergilediği performanstan ötürü skoru daha farklı hanelere yükseltemedi.

Atiba ve Caner tartıştı

Beşiktaşlı futbolcular attıkları golleri hep beraber kutlarken, devre arası düdüğünün çalmasıyla iki siyah-beyazlının tartışması gözlerden kaçmadı.

İlk yarının kapanış düdüğünün çalmasıyla Atiba ve Caner arasında geçen hararetli tartışma dikkat çekti. Burak Yılmaz, tartışmaya giren takım arkadaşlarının arasına girerek sakinleştirdi.

Goller 20., 30., 41. ve 90. dakikada geldi

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 20. dakikada Atiba Hutchinson, 30.dakikada Gökhan Gönül, 41. Dakikada Gökhan Gönül ve 90. Dakikada Burak Yılmaz tarafından kaydedildi.

Kayserispor'un tek golü 86. dakikada atıldı

Kayserispor’un Beşiktaş karşısında ezici bir şekilde mağlup olduğu maçta kaydettiği tek gol ise Emmanuel Adebayor tarafından 86. dakikada atıldı.

Atiba'dan taraftarlara "onları verdikleri destekten dolayı takdir ediyorum"


Tecrübeli oyuncu Atiba

Beşiktaş’ın Kayserispor’u 4-1 yendiği maçın ardından Kanadalı Atiba yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Taraftlarla arasındaki ilişkiyi kaydeden Atiba, ''Taraftarlarla karşılıklı çok güzel bir ilişkimiz var. Onlar benim yaptığım işleri takdir ediyorlar, ben de onları verdikleri destekten dolayı takdir ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)