Kamerun-Sırbistan maçında futbol resitali

Kamerun ile Sırbistan, Dünya Kupası G Grubu'nda kozlarını paylaştı. Gruptaki ilk maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesi nefes kesti, futbolseverler gole doydu. İşte 3-3'lük Kamerun-Sırbistan maçından detaylar...

SPOR 28.11.2022, 15:48 29.11.2022, 17:24 Hakan Öksüz
Kamerun-Sırbistan maçında futbol resitali

Dünya Kupası G Grubu'nda karşı karşıya gelen Kamerun ile Sırbistan, futbolseverlere unutulmaz bir maç izletti. Gruplardaki ilk maçlarını kaybeden iki takım, galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. 

Sırbistan, soyunma odasına önde girdi

Karşılaşmada gol perdesini açan taraf, Afrika temsilcisi Kamerun oldu. Castelletto ile 29'da öne geçen Kamerun, ilk yarıyı önde tamamlamak istedi ancak Sırbistan'ın etkili atakları bunun gerçekleşmesine izin vermedi. Pavlovic (45+1) ve Savic (45+3) ile peş peşe goller bulan Sırbistan, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Kamerun'un golleri 3 dakikada geldi

İkinci yarıda da futbolseverleri ekran başına kilitleyecek bir oyun oynandı. Dakikalar 53'ü gösterirken Mitrovic ile skoru 3-1'e getiren Sırbistan, avantajını koruyamadı. 63'te Vincent Aboubakar ile farkı bire indiren Kamerun, Choupo-Moting'in 66'ncı dakikadaki golüyle skora eşitlik getirdi.

Son grup maçları 2 Aralık'ta

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca maç, 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı. İki takım da turnuvadaki ilk puanlarını aldı. Gruptaki son maçlar, 2 Aralık günü oynanacak. Kamerun'un rakibi güçlü Brezilya olacak. Sırbistan ise İsviçre ile kozlarını paylaşacak.

Yorumlar (0)