Kaka'dan Neymar'a övgüler!

Brezilya millî takım arkadaşı Kaka'ya göre Neymar'ın, Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında takıma büyük ölçüde katkısı olabilir.

SPOR 19.09.2019, 14:11 19.09.2019, 14:14
Kaka'dan Neymar'a övgüler!

Neymar için takımda kalmanın en iyisi olduğunu belirten eski millî takım arkadaşı Kaka, "Şimdilik PSG'de kalmanın onun ve kulüp için en iyisi olduğunu ve PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için her zaman harika bir takım kurmaya çalıştığını düşünüyorum. Bu yüzden bu projenin lideri olabilir ve bence bu çok iyi. Onun için harika bir yıl olacak."

Neymar harika bir oyuncu

PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde verdiği mücadelenin yanı sıra Kaka, Brezilya'nın Katar'da düzenlenecek olan bir sonraki Dünya Kupası'nda Neymar'ın üç yıl içerisinde takıma öncülük edeceğine inanıyor.

Kaka, "Onunla olan beklentimiz bir sonraki Dünya Kupası'nın adamı olması. Onun için zor olduğunu düşünüyorum ama her yıl daha da olgunlaştığını ve millî takımdaki konumunu daha iyi anladığını düşünüyorum. Takımda Neymar gibi harika bir oyuncunun olması çok iyi. Yani Tite için mükemmel." dedi.

2017 yılında Barcelona'dan 200 milyon euroya PSG'e imza atan dünyanın en pahalı oyuncusu, sakatlıktan döndükten sonra Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı maçta golünü atmıştı.

Yasak iki maça düşürüldü

Neymar'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki üç maç yasağı bu haftanın başında Spor Tahkim Mahkemesi tarafından iki maça düşürüldü. PSG'nin çarşamba günü A Grubu'nda Real Madrid ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izledi.

29 yaşındaki futbolcu, 2018-2019 Şampiyonlar Ligi sezonunda PSG-Manchester United karşılaşmasında rakip kulüp lehine penaltı veren hakeme "rezalet" yorumundan dolayı ceza almıştı.

Yorumlar (0)