Kadınlar derbisinde gülen taraf Galatasaray

Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu'nun 11'inci haftasındaki derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Galatasaray futbol takımları, bir hafta içinde Fenerbahçe ile oynadıkları üç derbiden de galibiyetle ayrılmayı başardı.

SPOR 15.01.2023, 18:52
Kadınlar derbisinde gülen taraf Galatasaray

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk devresini sarı-kırmızılılar Yağmur Uraz'ın 45+3'üncü dakikada attığı golle önde tamamladı: 1-0. Maçın 62'inci dakikasında Ebru Topçu ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu neticeyle Galatasaray ligdeki 10'uncu galibiyetini aldı ve puanını 30'a yükselterek zirve takibine devam etti. Sarı-lacivertliler ise bu sezon üçüncü defa yenilerek 22 puanda kaldı.

Ligin ilk bölümünde Fenerbahçe'nin ev sahipliğindeki maçı 3-2'lik skorla kazanan sarı-kırmızılılar, ikili averajda da üstünlük sağladı.

Müsabakayı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ailesiyle beraber seyretti. Fenerbahçe Spor Kulübünden ise Mustafa Kemal Danabaş tribünde karşılaşmayı izledi. 

Galibiyetin ardından sarı-kırmızılı oyuncular, tribünlerdeki yaklaşık olarak 1.000 kişiden oluşan taraftar grubuyla galibiyeti kutladı.



Sarı-kırmızılılardan bir haftada üç derbi zaferi

Galatasaray futbol takımları, bir hafta içinde Fenerbahçe ile oynadıkları üç derbiden de galibiyetle ayrılmayı başardı.

Süper Lig'in 18'inci haftasında 8 Ocak'ta misafir olduğu Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray, dün (14 Ocak) de 19 Yaş Altı Elit A Ligi'nde konuk ettiği rakibini 4-0 yendi. 

Kadın futbolunda da galip gelen sarı-kırmızılılar, tarihi rekabette çok önemli bir haftayı geride bırakmış oldu. 

Yorumlar (0)