Kadın futbolcuya çirkin taciz!

Meksika'nın en önemli takımlarından olan Tigres UANL'da forma giymekte olan Sofia Huerta, Houston Dash ile oynanan hazırlık maçında tribündeki bir taraftarın çirkin tacizine uğradı.

SPOR 10.10.2019, 14:55 10.10.2019, 14:59
Kadın futbolcuya çirkin taciz!

Tigres UANL ile Houston Dash arasında oynanan kadın futbol takımı hazırlık karşılaşmasının ardından skandal bir taciz olayı ortaya çıktı.

Meksika spor tarihinde ilk kez iki kadın futbol takımı karşı karşıya geldi.

Tarihi karşılaşma sonrası ABD’li orta saha oyuncusu Sofia Huerta tribünlere giderek taraftarları kırmayarak onlarla fotoğraf çekildi. Ancak bir erkek taraftarla fotoğraf çektirdiği sırada, taraftarın sol elini Huerta’nın göğsüne koyması büyük tepki aldı.

Tarihi maçta Sofi Huerta’ya iğrenç hareket!

Büyük olay sonrası Sofia Huerta’nın soyunma odasına giderken moralinin bozuk olduğu görülürken yaşanan olaya sosyal medyadan büyük tepkiler aldı.

Sosyal medyada olayın gündeme gelmesinin ardından açıklama yayınlayan Tigres kulübü, “Stadyumumuzda ya da toplumumuzda kadınları korkutmak, alçaltmak ya da kırmak isteyen her durumu ortadan kaldıracağız” dedi.

Kulüp dava açacağını duyururken kişinin kim olduğunun bulunması için işbirliği yapılmasını istedi.

Tacizde bulunan kişinin bulunması durumunda hem erkek, hem de kadın futbol takımı maçlarından ömür boyu men edileceği açıklandı.

Yorumlar (0)