Juventus, Ronaldo için kararını verdi!

Juventus, kulübünün efsane futbolcusu Ronaldo'nun Milan ile oynanan karşılaşmada oyundan alınmasının ardından doğrudan soyunma odasının yolunu tutmuştu. Yıldız oyuncunun, Sarri'ye küfür ettiği de ifade edilmişti.

SPOR 12.11.2019, 15:47
Juventus, Ronaldo için kararını verdi!

Juventus'un Milan'ı 1-0 yendiği karşılaşmada 55. dakikada oyundan çıkarılan Ronaldo, yedek kulübesine geçmek yerine direkt soyunma odasının yolunu tutmuş ve karşılaşma sona ermeden de stadı terk etmişti. Yıldız futbolcunun, Juventus Teknik Direktörü Sarri'ye küfür ettiği bile iddia edilmişti. Bu iddiaların doğru olup olmadığı net olarak belirtilmezken, Ronaldo'nun takım arkadaşlarından özür dileyeceği ve Juventus'un da yıldız isme bir ceza vermeyeceği açıklandı.

ronaldo ile ilgili görsel sonucu

Ronaldo'nun oyundan çıkarken, Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri'ye küfür ettiği iddia edilmişti.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde; Portekizli futbolcu kulüp tarafından bir ceza almayacak. Diğer yandan yıldız oyuncunun, takım arkadaşlarından özür dileyeceği belirtildi.

ronaldo ile ilgili görsel sonucu

Juventus kulübünün İtalyan teknik adamı Sarri, karşılaşmanın ardından Ronaldo hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Sakatlığı vardı ve fedakarlık yapıp sahaya çıktı. 55 dakika iyi iş çıkardı ve sahada onu durgun gördüm ve oyundan aldım. Onun bu hareketi hoşuma gitti. Bir futbolcu oyundan çıkarken buna içerlemiyorsa sıkıntı var demektir"

Yorumlar (0)