Juventus, Merih Demiral'ı bırakmak istemiyor!

İtalyan medyasında Merih Demiral her gün yeni bir haber çıkıyor. Juventus'un bırakmak istemediği yıldız futbolcu için Leicester City 10 milyon Euro'luk artışla fiyatını yeniledi.

SPOR 06.01.2020, 13:16 12.01.2020, 16:01
Juventus, Merih Demiral'ı bırakmak istemiyor!

Serie A'da mücadele eden Juventus’ta oynayan Merih Demiral ile Çağlar Söyüncü milli takımdan sonra İngiltere’de de bir arada olabilir. İtalyan Corriere Dello Sport gazetesi, Merih için Leicester City’nin baskı yaptığını ve ilk teklifin ardından fiyat yükselttiğini ifade etti. Juventus’un oynadığı son 4 resmî karşılaşmada da sahaya ilk 11’de çıkıp başarılı bir performans ortaya koyan genç yıldızın, De Ligt ile girdiği forma yarışında öne geçti. Leicester City’nin teklifi 30 milyon Euro’dan 40 milyon Euro’ya yükselttiği yazılırken, Juventus ise 21 yaşındaki futbolcuyu göndermek istemiyor.

İngiliz takımının teknik direktörü Brendan Rodgers da Merih Demiral iddialarını reddetmedi. Kuzey İrlandalı teknik adam, “Bu transfer penceresinde ne yapmak istediğimizi biliyoruz ve deneyeceğiz. Güçlenmek istediğimizi biliyoruz. Sezonun bu aşamasında tüm iddialar ortada. O yetenekli bir futbolcu. Eklenecek başka bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Juventus’un Sassuolo’dan sezon başında 15 milyon Euro bedelle transfer ettiği Merih Demiral’ın siyah-beyazlılarla sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.
 

Yorumlar (0)