Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak'a övgü

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen milli oyuncu Ozan Kabak'ın Leipzig karşısında sergilediği performans, teknik patron Jurgen Klopp'un yüzünü güldürdü.

SPOR 17.02.2021, 22:18 18.02.2021, 16:01
Jürgen Klopp'tan Ozan Kabak'a övgü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turu ilk ayağında Almanya ekibi Leipzig'i 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra Ozan Kabak ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Klopp, "Schalke 04'te uzun bir zaman geçirdikten sonra takımda yeniydi fakat duruşu muhteşemdi. Performansından oldukça memnunum." dedi.

Kaleci Alisson Becker'e çok fazla iş düşmediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, tüm takımın performansından dolayı mutlu olduğunu belirtti.



"Her şey çok güzel olacak"

Şampiyonlar Ligi arenasında bir İngiltere takımının formasını giyen ilk Türk oyuncu olarak tarihe adını yazdıran Ozan Kabak ise karşılaşma ardından yaptığı açıklamada, "Takımda genç ve yeni bir futbolcuyum. Burada çok sayıda yıldız oyuncu var. Zaman geçtikçe daha çok uyum sağlıyor olacağım. Her şey çok güzel olacak." şeklinde konuştu.

Alman ekibi karşısında çok iyi oynadıklarını ve 3 puanı hak ettiklerini vurgulayan milli oyuncu, "Rakibimiz, Almanya liginde ikinci sırada olan çok iyi bir takım fakat oyunu iyi bir şekilde kontrol altına almayı başardık. İlk 45 dakikada iyi şanslar yakaladık, ikinci yarıda yaptıkları hatalarla da golleri bulduk." dedi.

Liverpool'un resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan, 'Performansıyla Leipzig müsabakasının adamı kim olur?' oylamasında Ozan Kabak, 'maçın adamı' seçilmişti.

Yorumlar (0)