Jürgen Klopp isyan etti: Bilet kontenjanı yetersiz!

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, kendilerine ve rakiplerine ayrılan bilet kontenjanının yetersiz olduğunu söyledi.

SPOR 07.05.2022, 00:47 08.05.2022, 09:42 Hakan Öksüz
Jürgen Klopp isyan etti: Bilet kontenjanı yetersiz!

Premier Lig'de şampiyonluk yarışı veren Liverpool ile İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek. 28 Mayıs Cumartesi günü saat 22.00'de başlayacak olan maç, Stade de France'da oynanacak. Şampiyonlar Ligi'nin 13 kez kazanan Real Madrid ile kupayı 6 kez müzesine götüren Liverpool kozlarını paylaşacak.

75 bin kişilik Stade de France, dev karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, final maçı için takımların taraftarlarına ayrılan bilet sayısına isyan etti. Hem kendilerine hem de Real Madrid'e ayrılan bilet sayısının yetersiz olduğunu söyleyen Alman teknik adam, uygulamanın yanlış olduğunu belirtti. 

"Kalan 35 bilet kime verilecek?" 

Bilet sayısının yetersizliğine dair basın mensuplarına demeç veren Jürgen Klopp, "Bize ve Real Madrid'e 20'şer bin bilet kontenjanı verildi. Stadın kapasitesinin 75 bin olduğunu biliyorsunuz değil mi? O zaman kalan 35 bilet kime verilecek?" dedi.

Bir grup Liverpool taraftarı, takımlarının patronu Jürgen Klopp'un açıklamalarına destek verdi. Bilet alamasalar bile bir şekilde stadyuma girmek için Paris'e gideceklerini söyleyen Liverpool taraftarları, kendilerine ayrılan bilet sayısının yetersizliğinden yakındı.

Gelen bilgilere göre her iki takımın taraftarlarına ayrılan bilet sayısının 19 bin 618 olduğu kaydedildi. UEFA, 12 bin bileti diğer takım taraftarlarına satacak. Kalan 23 bin bilet ise "misafirperverlik programı" kapsamında yayıncı ve federasyon temsilcilerine ayrılacak.

Yorumlar (0)