Jürgen Klopp, dünyanın en iyi teknik direktörünü açıkladı

Klopp, Manchester City'i bu sezon lig şampiyonluğuna ulaştıran Guardiola'yı 'dünyanın en iyi hocası' olarak nitelendirdi.

SPOR 12.05.2021, 23:41 12.05.2021, 23:45
Jürgen Klopp, dünyanın en iyi teknik direktörünü açıkladı

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Alman çalıştırıcısı Jurgen Klopp, Manchester City ile üçüncü Premier Lig şampiyonluğuna ulaşma başarısı gösteren Pep Guardiola'yı öve öve bitiremedi. Klopp, Guardiola'yı 'dünyanın en iyi teknik direktörü' olarak tanımladı.

İngiliz medyasına konuşan Alman teknik direktör, Manchester City’nin Premier Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemesini, "Maddi kaynakları ve muazzam futbol bilgisini bir araya getirdiğinizde, özel bir şeyler ortaya koymak için büyük bir şansınız var demektir ve Manchester City'deki durum tam da budur.” ifadelerini kullanarak yorumladı.

"Dünyanın en iyi hocasına sahipler"

Klopp, Guardiola'nın takımına karşı oynamanın çok zevkli olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti:

“Harika bir kadroları var. Dünyanın en iyi teknik direktörüne sahipler ve onların rakibi olmak her daim bir zevk çünkü futbol yönünden çok büyük bir meydan okuma oluyor. Onları mağlup edebilirsiniz fakat bunu başarabilmek için zirvede olmak bir mecburiyet. Bunu zaman zaman yapıyoruz fakat bu sezon gerçekleştiremedik."

Yorumlar (0)