Josef'ten 'maçın favorisi' sorusuna yanıt

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Şampiyonlar Ligi’nde yarın oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde konuştu. Herhangi bir takımı favori olarak göremeyeceklerini dile getiren Josef, “Oynadığımız futbolla gruptan çıkabiliriz.” dedi.

SPOR 14.09.2021, 20:44
Josef'ten 'maçın favorisi' sorusuna yanıt

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk müsabakasında yarın Alman devi Borussia Dortmund’u misafir edecek olan siyah-beyazlıların Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte çıktığı basın toplantısında soruları cevapladı. Şampiyonlar Ligi’nde en iyi takımlarla karşılaşacaklarını ifade eden Josef, "Başa baş bir mücadele olacak. Biz de iyi bir takımız ve sahaya 3 puan almak için çıkacağız. Bugün modern futbolda tek bir ekibi favori olarak göstermek imkansız. Beraber hareket eden, mücadele eden takımlar maçlarını kazanabiliyorlar. Çıktığımız maçlarda favori bir takım göremiyorum. İyi mücadele edersek tabii ki kazanabiliriz.” sözlerini sarf etti.

“Gruptan çıkmak mümkün”

Orta sahada çok kaliteli futbolcularla birlikte oynadığını belirten Josef de Souza, “Kaliteli futbolcularla oynamak iyi hissettiriyor. Pjanic, Atiba çok kaliteli oyuncular. Topa sahip olma üstünlüğünü onlarla birlikte yakalıyorsunuz. Geçtiğimiz seneden bu yana bir çıkış yakaladık, bunda pay sahibi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne dek ortaya koyduğumuz futbolu oynarsak gruptan çıkmak da mümkün.” şeklinde konuştu. Josef, siyah-beyazlı taraftarlarla buluşmanın çok özel olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Bu sezon çıktığımız maçlarda taraftarımızla tekrar buluşmak bizim için çok özeldi. Şampiyonlar Ligi çok özel bir platform. Onlar da bu heyecanı bizlerle birlikte yaşayacak ve bizleri destekleyeceklerinden en ufak bir şüphemiz yok.” diye konuştu. 











Yorumlar (0)