Josef de Souza: Fenerbahçe’de oynarken Beşiktaş milli takım gibiydi

Josef de Souza, sosyal medyadan gelen soruları yanıtlarken, “Fenerbahçe’de oynadığım dönemde Beşiktaş milli takım gibiydi. Bizim o dönemdeki kadromuzdan çok daha iyi kadrosu vardı.” dedi.

SPOR 19.01.2021, 12:10 20.01.2021, 09:49
Josef de Souza: Fenerbahçe’de oynarken Beşiktaş milli takım gibiydi

Beşiktaş’ın orta sahadaki tecrübeli oyuncusu Josef de Souza, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen soruları cevaplandırdı.

Brezilyalı oyuncunun kullandığı sözler şöyle:

“Beşiktaş sanki milli takım gibiydi”

“Benim Fenerbahçe’de oynadığım zamanda Beşiktaş sanki bir milli takım gibiydi. Çok yüksek kalitede oyuncuları vardı. Fakat bizim o dönemdeki kadromuzdan çok daha iyi bir kadrosu bulunuyordu. Bundan dolayı Beşiktaş derbileri öncesinde takım arkadaşlarımıza daha da fazla mücadele etmemiz gerektiğini ifade ederdim. O dönemde oynamış olduğumuz en kaotik, çekişmeli ve güzel maçlar ise Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmalarıydı.”

“Benfika-Beşiktaş maçı bende büyük bir iz bıraktı”

“Yine o dönem içerisinde Benfica ile Beşiktaş’ın maç sonundaki 3-3 skorla berabere kaldığını hatırlıyorum. Takımları mağlupken dahi taraftarların oyuncuları destekleyip onlara sahip çıkması bende büyük bir iz bıraktı.

“Fenerbahçe’ye ilişkin kötü bir söz söylemem”

“Taraftar açısından ilk dönemin kötü geçeceğini Beşiktaş’a gelirken düşündüm. Quaresma ile yaşadığımız bir olay vardı. Beşiktaş’a gittiğim için Fenerbahçe taraftarının da bana kızgın olacağını düşündüm.

Yeniden kendimi Beşiktaş’a ispatlamak ve Türk futboluna göstermek adına geldim. Burada taraftarın saygısını kazandığım için çok mutluyum. Buraya geldiğimde Fenerbahçe için kötü sözler söyleyerek taraftara hoş gözükebilirdim. Ancak karakterim böyle değil benim. Bu taraftarın kalbini bir önceki kulübümle ilgili kötü sözler söyleyerek değil de oynadığım futbol ile kazanmak istiyorum. Eski kulüplerime saygı duyuyorum. Onlara ilişkin kötü bir söz söylediğimi duyamazsınız.”

Yorumlar (0)