Josef de Souza'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Yeni sezon öncesi yaptığı bomba transferlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Josef de Souza'dan gelen haberle sarsıldı. Brezilyalı futbolcunun dizindeki sıvı birikmesinin tedavi edilemediği ve ameliyat gerekebileceği kaydedildi. Bu durumda Souza'nın 3 ay boyunca sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

SPOR 18.07.2022, 12:05 19.07.2022, 08:38 Hakan Öksüz
Josef de Souza'dan Beşiktaş'a kötü haber!

Geçen sezon Süper Lig'i 59 puanla 6'ncı sırada bitiren ve Avrupa kupalarına katılım hakkı elde edemeyen Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk istiyor. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, Avusturya kampını noktaladı. Hazırlık maçlarında Werder Bremen'i 2-1 ve Mainz'ı 1-0 yenen Beşiktaş, Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş'tan bomba transferler

Sezon öncesi kampında çıktığı hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını sevindiren Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Jackson Muleka ve Wout Weghorts gibi golcüleri renklerine bağlayan siyah beyazlılar, orta sahasını Gedson Fernandes ile güçlendirirken stoper Romain Saiss'i de bedelsiz şekilde kadrosuna kattı.

Ameliyat edilirse 3 ay sahalardan uzak kalabilir

Takımın artan performansı ve yeni transferlerle heyecanlanan Beşiktaş taraftarının morali, Josef de Souza'dan gelen haberle bozuldu. Edinilen bilgilere göre dizinde sıvı birikmesi tespit edilen orta saha oyuncusunun fizyoterapi tedavisi başarıya ulaşamadı. 

Brezilyalı futbolcunun ameliyat edilebileceği kaydedildi. Bu durumda 33 yaşındaki oyuncunun sahalara dönmesi için yaklaşık 2-3 ayın geçmesi gerekeceği belirtildi.

3 yıl Fenerbahçe'de oynadı

Daha önce 3 yıl boyunca Fenerbahçe'de de top koşturan Josef de Souza, Al-Ahli'ye transfer oldu. 2020'de bedelsiz şekilde Beşiktaş'a gelen Brezilyalı futbolcu, siyah beyazlı formayla 78 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 8 gol atan Souza, 3 de asist yaptı. Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonu olmuştu.

Yorumlar (0)