Jorge Jesus'tan 'Sevilla' açıklaması

Jorge Jesus, "Avrupa'da şu ana değin iyi bir performans ortaya koyduk. An itibarıyla en iyi 16 takımdan biriyiz. Sevilla bizden daha güçlü fakat bizim de güçlü yönlerimiz var." dedi.

SPOR 05.03.2023, 01:33
Jorge Jesus'tan 'Sevilla' açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, Süper Lig'in 24'üncü haftasında Kayserispor'a misafir oldukları ve 2-1 galibiyetle ayrıldıkları maçın ardından konuştu.



"Sevilla bizden güçlü"

Bir basın mensubunun, "Üç kulvarda ilerliyorsunuz. Gerçekçi bir şekilde baktığınızda Fenerbahçe'nin gerçek amacı nedir?" sorusu üzerine Jorge Jesus, şunları ifade etti:

"Bizim için en önemli olan Süper Lig. İlk günden bu yana bunu dile getiriyorum. Sonra Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz. Avrupa'da şu ana değin iyi bir performans ortaya koyduk. An itibarıyla en iyi 16 takımdan biriyiz. Bizden iyi takımlar var fakat biz de kendimize güveniyoruz. İki ayaklı elemelerde her şey mümkün. Sevilla bizden daha güçlü fakat bizim de güçlü yönlerimiz var." 



"Kazanabiliriz"

Sevilla'ya karşı şanslarını yorumlayan Jesus, "Galatasaray ile Sevilla arasındaki karşılaşmayı seyretmiştim. Maç içinde sıkıntı yaşamışlardı. Sevilla'ya karşı final kaybetmiştim. Onlara karşı pek iyi hatırlarım yok. UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla şampiyon olan takımdan bahsediyoruz. Bu turnuvanın Real Madrid'i onlar. Şansımız az gibi gözükse de kazanabiliriz."

Yorumlar (0)