Jorge Jesus'tan 'Galatasaray' itirafı

Süper Lig'in 36'ıncı haftasında misafir ettiği Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jesus, iyi bir puan ortalaması yakalamalarına karşın Galatasaray'ın kendilerinden daha başarılı olduğunu ifade etti.

SPOR 31.05.2023, 01:32 31.05.2023, 16:45
Jorge Jesus'tan 'Galatasaray' itirafı

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, galibiyeti kaliteli ve iyi bir oyunla elde ettiklerini kaydetti.



"İyi bir puan ortalaması yakaladık"

Luan Peres'in sakatlıktan dönmesinin akabinde defansın çok daha kuvvetli hale geldiğini aktaran 69 yaşındaki Jorge Jesus, "Hedefimiz galip gelmekti ve Galatasaray'ın alacağı neticeyi bekleyecektik. Sezon genelinde çok iyi bir performans ortaya koyduk, iyi bir puan ortalamasına ulaştık fakat ne yazık ki Galatasaray bizden daha iyiydi. Şimdi Türkiye Kupası'na hazırlanacağız çünkü bunu kazanmayı çok istiyoruz. O kupayı kazanırsak yeni sezon başında Süper Kupa'da oynamaya hak kazanacağız. Hedefimiz son haftaya değin şampiyonluk yarışının içinde olmaktı. Hedefimiz iki kupayı da kaldırmaktı fakat olmadı. Şimdi Türkiye Kupası'nı kazanabilirsek buna kötünün iyisi diyebilirim. İyi olması için iki kupayı birden kazanmamız gerekirdi." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)