Jorge Jesus: Fenerbahçe benden haber bekliyor!

Gelecek sezonda Fenerbahçe'nin teknik patronu olacağı iddia edilen Jorge Jesus, konuya ilişkin açıklamalar yaptı. Jesus, "Fenerbahçeli yetkililer benden telefon bekliyor. Portekiz'e dönüp kararımı vereceğim." dedi.

SPOR 08.05.2022, 19:32 09.05.2022, 14:12 Hakan Öksüz
Jorge Jesus: Fenerbahçe benden haber bekliyor!

Süper Lig'i ikinci sırada bitirmeye çok yakın olan Fenerbahçe, gelecek sezon için dünya çapında tanınan kaliteli bir teknik adamla anlaşmak istiyor. Fenerbahçe'nin başında çıktığı son 15 maçta 11 galibiyet alan teknik direktör İsmail Kartal, ikinci adam olmayacağını kaydetmişti. 

Hangi takımları çalıştırdı?

Sarı lacivertlilerin yeni sezonda hangi teknik direktörle yoluna devam edeceği merak ediliyor. Gündeme gelen isimlerden birinin de 67 yaşındaki tecrübeli teknik adam Jorge Jesus olduğu belirtiliyor. Daha önce Flamengo, Benfica, Braga ve Sporting gibi takımlarda teknik direktörlük yapan Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den gelecek bir teklifi nasıl değerlendireceği merak konusu oldu. 

"Flamengo yıllarını unutamam"

Brezilya kanalı SporTV'ye demeç veren Jesus, kariyerinin zirvesinin Flamengo yılları olduğunu söyledi. O sezonda oyuncularla ilişkisi ve kazandıkları kupaların fantastik olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Bir daha böyle bir oyuncu grubuyla çalışma imkânım olmadı." dedi.

"Portekiz'e dönüp karar vereceğim"

Fenerbahçe söylentilerine de cevap veren Jorge Jesus, "Fenerbahçeli yetkililer benden gelecek telefonu bekliyor. Karar vermek için Portekiz'e döneceğim. Şu anda kesinlik yok. Flamengo'ya da dönebilirim. Bir ya da iki yıl içinde bu gerçekleşebilir. Bu konuda tamamen özgürüm." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)