Joao Paulo, Beşiktaş'ı resmen açıkladı!

Ocak ayında kadrosunu güçlendirme planları yapan Beşiktaş için Brezilya basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Orta sahasında Oğuzhan Özyakup, Atiba, Ljajic, Elneny gibi oyuncular yer alan siyah-beyazlı takımın Brezilyalı yıldız Joao Paulo ile transfer görüşmesi yaptığı ifade edildi.

SPOR 11.12.2019, 15:29 11.12.2019, 17:27
Joao Paulo, Beşiktaş'ı resmen açıkladı!

Ocak ayında kadrosunu düşük maliyetle ancak yetenekli futbolcularla güçlendirme planları yapan Beşiktaş için sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Son haftalarda yükselişe geçen siyah-beyazlılarda teknik direktör Abdullah Avcı, oldukça gizli tuttuğu transfer listesini Başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletti.

Yaşanan mali krizden dolayı listesini bu doğrultuda oluşturan Avcı'nın scoutlar aracılığı ile Avrupa'dan ve Brezilya'da bir çok oyuncuyu izlettiği de belirtildi.

Joao Paulo ile ilgili görsel sonucu

Hali hazırda Ljajic, Elneny, Oğuzhan, Atiba gibi yıldızların kadrosunda yer aldığı Beşiktaş'ın yeni hedefinin Brezilya'dan olduğu aktarıldı.

Sambacılar, Beşiktaş'ın ilgilendiği yıldızla röportaj yaparken, oyuncu, Beşiktaş'ın kendisiyle resmi olarak ilgilendiğini söyledi.

Bu oyuncunun, Brezilya temsilcilerinden Botafago'da forma giyen Joao Paulo olduğu iddia edildi.

Brezilya basınında yer alan haberlerde, Amerika Birleşik Devletleri ve Beşiktaş'tan gelen teklifleri değerlendirmeye alan Paulo, Türkiye'ye gelme fikrini olumlu karşılıyor.

joao paulo botafogo ile ilgili görsel sonucu

Botafago'nun bu sezon oldukça kötü bir performans ortaya koyduğu ancak buna rağmen futbolcunun oynadığı futbolla kendini izleyenlere hayran bıraktığı ve olumlu bir şekilde yükseliş yapan ender oyuncularından olduğu aktarılan haberde '2019 onun için oldukça yüksek seviyede bitti' ifadelerine yer verildi.

Globo Esporte, oyuncu ile yaptığı röportajı da okuyucularına aktarırken, "Beşiktaş ile görüşüyoruz. Resmi teklifin bu hafta sonu geleceğini düşünüyorum. Diğerleriyle görüştüm. ABD'li temsilciler de resmi teklif için Rio de Janeiro'da bulunuyor" dediği belirtildi.

Kariyeri boyunca Brezilya dışına çıkmayan ve Sport Club Internacional, Goiás Esporte Clube, Santa Cruz Futebol Clube (PE), Botafogo gibi takımlarda oynayan 28 yaşındaki Joao Paulo, bu sezon 40 müsabakada forma giydi ve 3 gol 3 asistlik katkıda bulundu.

Yorumlar (0)