Jimmy Durmaz, Galatasaray'a doğru!

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan sarı-kırmızılı kulüpten yeni transfer haberleri geliyor.

SPOR 29.06.2019, 16:43
Jimmy Durmaz, Galatasaray'a doğru!

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan ve yeni transferler için birçok isimle temaslarını sürdüren Galatasaray; Adem Büyük, Ryan Babel ve Valentine Ozornwafor'u kadrosuna dahil etti. 

Éver Banega transferini büyük ölçüde tamamlayan sarı-kırmızılılar, bir transferi daha duyurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, transfer görüşmelerine son sürat devam ederken, Fransa'dan bir son dakika haberi daha geldi. 

3 yıllık sözleşme imzalanacak

L'Equipe Gazetesi, önümüzdeki saatlerde Galatasaray'ın Jimmy Durmaz ile bir araya geleceğini ve 3 yıllık sözleşmeyi imzalayacağını kaydetti.

Toulouse taraftarlarının aklından çıkmadığı ve biten sözleşmesinin ardından istediği takımlarla görüşebileceği belirtilen Türk asıllı İsveç Milli oyuncusunun, Galatasaray'a gitmek istediğine dikkat çekildi. 

Jimmy Durmaz, Galatasaray'dan imza parasıyla birlikte yıllık 2 milyon euro istemişti. Galatasaray'ın yaptığı son teklif ise 1.5 milyon euro olmuştu. Bunun üzerine görüşmeler askıya alınmıştı.

Oyuncu geçen sezon Touluse formasıyla ligde 36 maça çıktı. Çıktığı maçlarda 4 gol atıp 1 de asist yapan Durmaz, Süper Lig'i iyi tanıyan bir isim olarak biliniyor.  

Tecrübeli sol kanat, 2012-14 arasında Gençlerbirliği forması giymiş, 65 maçta 11 gol ve 6 asist kaydetmişti. Durmaz, Toulouse'da ise genellikle sağ kanat ve forvet arkası oynamıştı. 

Yorumlar (0)