Jesus’un transferdeki ilk hedefi belli oldu

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un transferdeki 1 numaralı hedefi ortaya çıktı. 

SPOR 06.06.2022, 12:46 07.06.2022, 09:34
Jesus’un transferdeki ilk hedefi belli oldu

Deneyimli teknik direktörün Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, Flamengo’dan Bruno Henrique’yi istediği öğrenildi. Jesus’un transfer listesinin ilk sırasında yer alan Bruno Henrique için Flamengo ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, bu transferi bitirebilmek için şartları zorlayacak. 

Jorge Jesus, 4-5 transfer yapılacağını açıklamıştı

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus, imza töreninde yaptığı açıklamada iskelet kadroyu bozmayacaklarını dile getirmişti. 4-5 transfer yaparak yaz sezonunu geçireceklerini belirten deneyimli teknik adam, özellikle hücum hattına yaratıcılık gücü yüksek, teknik futbolcuları transfer edeceklerini duyurmuştu. 

Çalımları ve süratiyle dikkat çekiyor

Jesus’un bu açıklamaları sonrası ilk hedefin Flamengo’dan Bruno Henrique olduğu öğrenildi. Başkan Ali Koç’un da Jorge Jesus’un transfer listesine sadık kalarak çalışmalarını sürdürdüğü, Henrique transferini bitirebilmek için de yoğun mesainin devam ettiği bildirildi. Çalımları ve süratiyle dikkat çeken Bruno Henrique, Brezilya Ligi’nin de gözde oyuncuları arasında bulunuyor. 

2016 yılında Avrupa’ya transfer olmuştu 

31 yaşındaki Brezilyalı kanat futbolcu, bu sezon Libertadores Kupası’nda 6 maçta forma giydi. 1 gol 5 asist ile turnuvaya damga vuran yıldız isim, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi. 2016 yılında Almanya’nın Wolfsburg takımına transfer olan Bruno Henrique, yeşil-beyazlı formayı 1 sene giymişti. Almanya’da umduğunu bulamayan yıldız kanat oyuncusu, ardından 4 milyon avro bonservis bedeli ile Brezilya’nın Santos takımına imza attı. Santos’ta başarılı bir dönem geçiren Henrique, 2019 yılında 5,5 milyon avro bonservis bedeli ile Flamengo’ya transfer oldu. Yıldız futbolcu 2 kez de A milli takım forması giydi. 

Yorumlar (0)