Jesus: Ligde bazı maçlar oynanmadan kazanıldı

Türkiye Kupası yarı final maçında 0-0'ın rövanşında konuk ettiği Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale adını yazdıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, çok iyi oynadıklarını söyledi. Öte yandan Jesus, "Ligdeki bazı maçlar oynanmadan kazanıldı. Tabii bu durum bizim için de geçerli fakat benim için bu durumun sportif bir gerçekliği yok." dedi.

SPOR 25.05.2023, 01:33
Jesus: Ligde bazı maçlar oynanmadan kazanıldı

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçın akabinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, galibiyetten ötürü oyuncularını kutladı.



"Müthiş oynadık"

Taraftarların çok iyi bir şekilde destek verdiğini belirten Portekizli teknik adam, "Takım yine müthiş bir maç çıkarttı. Ligde oynadığımız son müsabakada da harika bir oyun ortaya koymuştuk. Hem defansif hem de ofansif manada kaliteli oynadık. Bugün kaydetmiş olduğumuz üç gol, rakip hatasından kaynaklanan değil, bizim kaydettiğimiz gollerdi. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi çok iyi desteklediler. Umarım final her nerede oynanırsa oynansın bize bu desteği yine gösterirler." dedi.



"İki yarışın da içindeyiz"

Ligde şampiyonluk mücadelesini sonuna değin sürdüreceklerini ve pes etmediklerini belirten Jesus, "Ligdeki bazı maçlar oynanmadan kazanıldı. Tabii bu durum bizim için de geçerli fakat benim için bu durumun sportif bir gerçekliği yok. Türkiye Kupası'nda finaldeyiz, işimizi kendimiz görebileceğiz. Süper Lig bizim elimizde değil fakat iki yarışın da içindeyiz. İki yarışta olmamız iyi bir sezon geçirdiğimizi gösteriyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)