İtalyan devi, Crespo’ya kancayı taktı! 15 milyon avro…

Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın dev kulüplerini peşine takan Miguel Crespo için bir talip daha çıktı. İtalyan devi Inter’in, ocak ayında Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

SPOR 21.10.2022, 10:48 22.10.2022, 09:00
İtalyan devi, Crespo’ya kancayı taktı! 15 milyon avro…

Geçen yıl 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle Estoril’den transfer edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Miguel Crespo, gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Sahada takım arkadaşlarını yönlendiren ve dinamik görüntüsüyle hayranlık uyandıran Portekizli futbolcu, Avrupa’nın dev kulüpleri tarafından da yakından izleniyor. 

İstenen ücret 15 milyon avro

Crespo için devreye giren son kulübün Inter olduğu bildirildi. Edinilen bilgilere göre Portekizli futbolcunun her maçını scout ekibine takip ettiren İtalyan kulübü, ocak ayında sarı-lacivertlilere resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ise ocak ayında oyuncuyu elden çıkarmaya sıcak bakmıyor. Ali Koç yönetiminin, devre arasında ‘olağanüstü’ bir teklif gelmediği sürece Portekizli oyuncunun satışına onay vermeyeceği öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe, oyuncunun bonservis bedelini ise 15 milyon avro olarak belirledi. 

Fenerbahçe’ye 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8 milyon avro olan Miguel Crespo, profesyonel futbol kariyerine 2014 yılında Feirense altyapısında başladı. 2016 yılında Merelinense’ye geçiş yapan Portekizli orta saha, 1 sene sonra ise Braga’nın B takımına transfer oldu. 2019’da Estoril’e imza atan Miguel Crespo, burada gösterdiği performansla Vitor Pereira’nın transfer listesine girmeyi başardı. Yıldız oyuncu, 2021 yılında Fenerbahçe’ye 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. 

Yorumlar (0)