İşte Terim'in çok eleştirilen o tercihi!

Galatasaray'ın sezon başından beri beklenen performansı sergileyememesi üzerine teknik direktör Fatih Terim'in bazı tercihleri eleştiri odağı oldu.

SPOR 08.11.2019, 11:13
İşte Terim'in çok eleştirilen o tercihi!

2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaramayan tek takım olan Galatasaray, geçtiğimiz Çarşamba günü Real Madrid ile İspanya'da yaptığı maçta 6-0'lık bir skorla yenildi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim maçtan sonra, 2002 yılında yine 6 Kasım tarihinde Fenerbahçe'ye 6-0 mağlup olmalarını da hatırlatan bir şekilde "15 yılda bir böyle sonuçlar alabiliyoruz" şeklinde konuştu.

Taraftarlar sosyal medyadan eleştirmeye başladı

Galatasaray'da hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde beklenmeyen skorlar alınırken, taraftarlar da sezon başından beri ilk kez teknik direktör Fatih Terim'i eleştirmeye başladı. Özellikle sosyal medya üzerinden konuşan taraftarlar, Terim'e ağır eleştirilerde bulundular.

"Son şansı verdim" demişti

Galatasaray'ın 5 Ekim'de Gençlerbirliği deplasmanında aldığı 0-0'lık beraberlkten sonra konuşan Fatih Terim, takımda radikal değişiklikler yapacağını "Genç ve aç oyuncuları oynatacağım" ifadeleriyle belli etmişti. 18 Ekim'de İstanbul'da oynanan maçta Sivasspor'u 3-2 yenen Galatasaray sahaya bazı değişikliklerle çıkmıştı. Beşiktaş derbisine kendi eleştirilerinin de odağı olan bir kadroyu tercih Fatih Terim, derbide alınan 1-0'lık mağlubiyetten sonra "Bazılarına son şansı verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş maçında oynanan oyundan memnuniyetsizliğini dile getiren Terim, Real Madrid maçına da aynı kadroyla çıkıp da önemli bir mağlubiyet alınınca taraftarlar, sosyal medyada Galatasaray'ın efsane teknik direktörünün kadro tercihlerini eleştirmeye başladı. 

Yorumlar (0)