İşte Ryan Babel'in yeni adresi!

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Ryan Babel'in yeni takımı belli oldu. Hollandalı oyuncunun kariyerine bir başka İstanbul takımında devam edeceği öğrenildi.

SPOR 23.07.2022, 01:38 23.07.2022, 01:45 Hakan Öksüz
İşte Ryan Babel'in yeni adresi!

Geçen sezon ligi 13'üncü sırada tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk öncülüğünde harekete geçen sarı kırmızılılar, yapılan transferlerle yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya başladı.

Galatasaray sözleşme yenilemedi, Babel yuvadan uçtu

Bir yandan yeni transferlerle kadroyu güçlendiren Galatasaray, bir yandan da veri alamadığı yabancı oyuncular ile yollarını ayırıyor. Sözleşmesi sona eren Hollandalı Ryan Babel, Galatasaray'dan ayrılan isimlerden biri oldu. 35 yaşındaki golcü futbolcu ile sözleşme yenilemeyen sarı kırmızılılar, kendisine yeni bir takım bulması için Babel'i serbest bıraktı.

Eyüpspor, transferi sosyal medyadan duyurdu

İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Babel'in yeni adresi, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Eyüpspor oldu. Eyüpspor, Ryan Babel'i transfer ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Haber sonrası sosyal medyadan paylaşımda bulunan çok sayıda Galatasaray taraftarı, emekleri için Babel'e teşekkür etti.

Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonu oldu

Ajax'ın altyapısında yetişen Ryan Babel; Liverpool, Hoffenheim, Deportivo La Coruna ve Fulham gibi takımlarda da top koşturdu. 2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Hollandalı sol kanat oyuncusu, Fulham'da yarım sezon oynadıktan sonra Galatasaray'a geldi. Süper Lig'de 197 karşılaşmaya çıkan Babel, 51 gol ve 30 asistlik performans sergiledi. 

Yorumlar (0)