İşte Ibrahimovic'in 6 ay için istediği rakam!

İtalya Ligi Serie A'ya dönüş hazırlıkları yapan yıldız futbolcu Ibrahimovic, kendisini yakından takip eden kulüplerden 6 aylık sözleşme için ayda 1 milyon Euro maaş talep ettiği ifade edildi.

SPOR 16.11.2019, 16:30 12.01.2020, 17:55
İşte Ibrahimovic'in 6 ay için istediği rakam!

Dünya futbolunun efsaneleri arasında yer alan Zlatan Ibrahimovic’in kariyerine hangi kulüpte devam edeceği belirsizliğini korumaya devam ederken yıldız futbolcunun istediği maaş ortaya çıktı.

ABD’nin MLS ekiplerinden LA Galaxy ile sözleşmesi biten 38 yaşındaki yıldız, İtalya’ya geri dönmek istediğini ifade etmişti. Ancak hangi takımda forma giyeceği herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Milan, Roma, Bologna ve Napoli gibi kulüplerle temas halinde olduğu öğrenilen İsveçli oyuncunun, 6 aylık anlaşma için ayda 1 milyon Euro maaş istediği belirtildi.

Milan’ın eski yıldızı ile anlaşmaya en yakın taraf olduğu ifade edilirken, kırmızı-siyahlılar efsane futbolcuya 6 ay için 4 milyon Euro ödeme talebinde bulundu.

2010-2012 yılları arasında Milan'da oynayan ve 56 gol kaydeden Zlatan Ibrahimovic ile eski kulüplerinden Manchester United’ın da ilgilendiği dile getirildi.

Yorumlar (0)