İşte Fenerbahçe'den ayrılacak ilk isim!

Adil Rami'nin sözleşmesinde yer alan 'devre arası sözleşmesi bedelsiz feshedilebilir' maddesi Fenerbahçe tarafından her an devreye sokulabilir.

SPOR 27.11.2019, 10:19 12.01.2020, 16:04
İşte Fenerbahçe'den ayrılacak ilk isim!

Fenerbahçe'de Ocak ayında yapacağı transferlere yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan da takımdan ayrılacak oyuncular netleşmeye başladı. İlk gidecek kişi Adil Rami olabilir.

Sözcüde yer alan habere göre sezon başında Sportif Direktör Damien Comolli'nin ısrarıyla bedelsiz olarak kadroya dahil olan 33 yaşındaki Fransız stoper bir türlü beklentileri karşılayamadı. Yıldız oyuncu, Süper Lig'de yalnızca 45 dakika görev alabildi. Adil Rami, sakatlık probleminide bir türlü çözüme kavuşturamadı.

Özel maddesi yer alıyor

Fenerbahçe yönetimi, Adil Rami'nin kontratında yer alan özel maddeyi devreye sokmanın planlarını yapıyor. Dünya şampiyonu apoletli oyuncunun sözleşmesinde, 'devre arasında sözleşmesi bedelsiz feshedilebilir' maddesi olduğu belirtildi. Yönetimin, bu maddeyi kullanarak Rami ile yolları ayırmayı düşündüğü iddia edildi. Böylelikle Rami'nin zararı yarım sezonluk maaşı olacak.

Damien Comolli'nin sarı-lacivertli takıma transfer ettirdiği pek çok futbolcu istenileni veremedi. Geçtiğimiz sezon kadroya dahil olan Diego Reyes, Michael Frey, Andre Ayew, Yassine Benzia ve Miha Zajc bu futbolcular arasında yer alıyor. Reyes'in sözleşmesi sonlandırılırken, Benzia ve Ayew'in bonservisi alınmadı, Frey ise sezon başında kiralık olarak gönderildi. Zajc ise forma şansı bulamıyor.

Yorumlar (0)